mini-ardenne
verbinding
12
online

Al mijn wandelingen bekijken

Mijn wandeling toevoegen

Mijn favorieten beheren
Mijn profiel zien

Mijn profiel beheren
×
Inloggen


×
Nog niet geschreven ?

Vergeten pass ?

Inschrijfformulier
5 + 1 =

Er wordt een e-mail naar dit adres gestuurd.
Het bevat een link waarop u kunt klikken om uw registratie te activeren.

U kunt nu uw eigen ritten toevoegen!
×
Wachtwoord opnieuw instellen
Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het adres waarmee u zich heeft geregistreerd.

Door op de link te klikken die erin staat, kunt u vervolgens een nieuw wachtwoord genereren.


×
×

2
Spa
Theux
Jalhay
Ninglinspo
Spa
In het hart van het Markgraafschap

Spa
Een regio die in het oog springt en de naam van Pays des Sources niet overneemt : daar stromen de Hoëgne, de Wayai, de Roannay, de Chefna en ... de Ninglinspo ! Honderden kilometers aan wandelingen in de uitgestrekte bossen rondom Spa...
De regio rond de "Parel van de Ardennen" wordt ook wel "Pays des Sources" genoemd. Inderdaad, vele beken en rivieren kronkelen erdoorheen: de Vesdre in het noorden van de kaart, de Amblève in het zuiden, de Hoëgne in het centrum en in het oosten zonder de Ninglinspo en Chefna-vallei te vergeten en de vele stromen. hoogten van Spa richting de Wayai-vallei.

Geniet van de Thermes de Spa en drink uit de bronnen. Bezoek in Bérinzenne het Natuur- en Watermuseum, beklim de Toren van Malchamps en geniet van het uitzicht op de Fagne. Het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps is niet ver weg ... En waarom bezoekt u Forestia Park in La Reid, half dierenpark, half avonturenpark (met boomklimparcours, zip-lijnen, enz.). Steek tijdens uw wandelingen in de Blauwe Ardennen Polleur, Royompré, Sart, Theux of Solwaster over.
Spa