CC BY 3.0 Jean-Pol GRANDMONT
CC BY-SA 4.0 mini-ardenne Dit pittoreske kleine oratorium op de top van een kruisweg heeft een rechtergevel uit 1877. Achter de kapel zijn 2 kelders die waarschijnlijk overblijfselen zijn van de hermitage die herbouwd is na een brand in 1712.
CC BY-SA 4.0 Jean Housen Chapelle datant de 1834. Elle a été construite à la place d’une chapelle plus ancienne qui avait été ravagée par le feu en 1781.
Elle contient un cénotaphe (tombeau élevé à la mémoire d’un mort et qu
Deze kapel dateert uit 1952.
Waarschijnlijk oude heerlijkheid met een oppervlakte van 12 ha. Het bestaat uit 3 gebouwen : een hoofdgebouw, een boerderij en een bakkerij.
Gastenkamer te huur.
CC BY-SA 4.0 mini-ardenne Deze collegiale kerk werd gebouwd in 1661. De bolvormige klokkentoren dateert uit 1782 en de laan met lindebomen uit 1804. De site is geclassificeerd door de Monuments and Sites Commission.
CC BY-SA 4.0 mini-ardenne Dit kruis voor de kapel Saint-Léonard werd geplaatst door de jonge katholieke arbeiders (JOC) en ingehuldigd in 1930.
CC BY 3.0 Jean-Pol GRANDMONT Deze kerk werd tussen 1711 en 1712 gebouwd naar de plannen van architect Verhas. Het vervangt een ouder gebouw. De sacristie dateert uit 1900.
Jean-Pol Grandmont Deze neoromaanse kerk werd in 1955 gemoderniseerd.
CC BY 3.0 Jean-Pol GRANDMONT Dit geregeerde zandstenen gebouw werd gebouwd rond 1845.
CC BY-SA 4.0 mini-ardenne Ce sentier était autrefois jalonné de croix en bois. Elles ont été restaurées par des croix en pierre par Monsieur Leblanc, propriétaire d’une seconde résidence à Nassogne et remerciement d’avoir été sauvé durant la seconde guerre mondiale.
Dit monument is ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de twee wereldoorlogen. 5 namen voor de eerste en 9 namen voor de tweede.
CC BY-SA 4.0 mini-ardenne 1
Ce puits date du 19è siècle.
CC BY-SA 4.0 Jean Housen Dit restaurant wordt op een dynamische en ambitieuze manier geleid door Cédric Orban en Julien Doucet met een menukaart die de gasten naar eigen wens samenstellen. Huishoudelijke inspiratie met behoud van de verfijning van het product.